skip to Main Content

Peeling betyr skrelling. Det innebærer det at hudens øverste lag fjernes slik at ny, frisk hud med et yngre utseende kan dannes. Dette er en enkel og populær måte å få penere og sunnere hud på.

Alle våre kjemiske peelinger kan gjøres hele året, bare en ALLTID passer på å bruke høy solfaktor! Kjemiskpeeling er en kraftigere behandling som går på å redusere rynker, fine linjer, uelastisk hud og pigmentflekker. Vi anbefaler for best mulig resultat at du kjøper med deg medisinske produkter til hjemmebruk!

Disse må kjøpes etter behandlingen for å oppnå ønsket resultat.
Anbefaler Easy Peel som har best effekt på rynker og arr.

EASY PEEL
Forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av kollagene og elastiske fibre i dermis. Gir strammere og glattere hud. Normal livsførsel kan gjennopptaes umiddelbart etter behandling. For mer informasjon se www.cosmedic.no

Unik peelingteknikk for effektiv hudfornyelse og reparasjon. 
– Rynker/linjer
– Acne
– Arr
– Strekkmerker
– Hyperpigmentering
– Solskader («aldret hud»)

Easy Peel består av Trikloreddiksyre (TCA) kombinert med Vitamin C og Easy Peel masken med vitaminene A, C, E og H. Easy Peel masken masseres inn umiddelbart etter peelingen og inneholder antioksydanter som reduserer rødhet, inflammasjon og smertefølelse. Ettervirkningene etter behandling vil være moderat rødhet og «stram» hud.

Easy Peel gir svært høy sikkerhet mot eventuelle komplikasjoner. Arrdannelse etc er praktisk talt ikke mulig.

En komplett Easy Peel gjennomføres som en kur med 3 peelinger som taes med 1 ukes mellomrom. Etterbehandling anbefales! I tillegg må pasienten benytte Easy Peel Vit E krem 4 ganger daglig mellom peelingene. Easy Peel er IKKE en fruktsyrepeeling, men består av TCA (Trikloreddiksyre) som er den mest anvendte kjemiske peelingen innen kosmetisk medisin.

Flassing vil normalt oppstå etter 2-4 dager. I de fleste tilfeller vil flassingen være moderat, men det er individuelle forskjeller. Flassing er en indikasjon på at peelingen har hatt god effekt. Sorte flekker og felter kan oppstå i noen tilfeller. Dette er en normal reaksjon, men huden vil være noe sår og tørr under tilhelingsperioden. Det er ingen fare for arrdannelse, kun et bevis på at effekten er større på disse områdene.
Make up kan brukes som vanlig 12 timer etter behandling.

 

THE FACIAL PEEL PLUS – 1490,-/ 60 minutter
En målrettet peelingbehandling som gir resultater utenom det vanlige. Denne intensive ansiktsbehandlingen gir umiddelbare og synlige hudbalanserende effekter, som skreddersys til dehydrert hud, ujevn hudtone eller kombinasjonshud. Dette er den ultimate løsningen for synlig glattere hud – en fornyelseskur for ansiktet!

Elizabeth Arden PROs profesjonelle ansiktsbehandlinger er utviklet for å “kickstarte” resultatene av produktene til hjemmebruk, forsterke effekten av disse og gi raskere resultater. Hensikten med disse effektive behandlingene er todelt: å hjelpe huden se umiddelbart yngre ut, samtidig som det helhetlige resultatet på huden forbedres. Elizabeth Arden PRO tilbyr et utvalg av profesjonelle ansiktsbehandlinger, inkludert korte “lunsjbehandlinger” som gir umiddelbar effekt i form av raske, synlige resultater uten behov for «healingstid». Behandlingsprogrammer vil tilpasses ditt behov basert på ønsket resultat.

Back To Top