Skip to content

Peeling betyr skrelling. Det innebærer det at hudens øverste lag fjernes slik at ny, frisk hud med et yngre utseende kan dannes. Dette er en enkel og populær måte å få penere og sunnere hud på.

Alle våre kjemiske peelinger kan gjøres hele året, bare en ALLTID passer på å bruke høy solfaktor! Kjemiskpeeling er en kraftigere behandling som går på å redusere rynker, fine linjer, uelastisk hud og pigmentflekker. Vi anbefaler for best mulig resultat at du kjøper med deg medisinske produkter til hjemmebruk!

Disse må kjøpes etter behandlingen for å oppnå ønsket resultat.
Anbefaler Easy Peel som har best effekt på rynker og arr.

EASY PEEL
Forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av kollagene og elastiske fibre i dermis. Gir strammere og glattere hud. Normal livsførsel kan gjennopptaes umiddelbart etter behandling. For mer informasjon se www.cosmedic.no

Unik peelingteknikk for effektiv hudfornyelse og reparasjon. 
– Rynker/linjer
– Acne
– Arr
– Strekkmerker
– Hyperpigmentering
– Solskader («aldret hud»)

Easy Peel består av Trikloreddiksyre (TCA) kombinert med Vitamin C og Easy Peel masken med vitaminene A, C, E og H. Easy Peel masken masseres inn umiddelbart etter peelingen og inneholder antioksydanter som reduserer rødhet, inflammasjon og smertefølelse. Ettervirkningene etter behandling vil være moderat rødhet og «stram» hud.

Easy Peel gir svært høy sikkerhet mot eventuelle komplikasjoner. Arrdannelse etc er praktisk talt ikke mulig.

En komplett Easy Peel gjennomføres som en kur med 3 peelinger som taes med 1 ukes mellomrom. Etterbehandling anbefales! I tillegg må pasienten benytte Easy Peel Vit E krem 4 ganger daglig mellom peelingene. Easy Peel er IKKE en fruktsyrepeeling, men består av TCA (Trikloreddiksyre) som er den mest anvendte kjemiske peelingen innen kosmetisk medisin.

Flassing vil normalt oppstå etter 2-4 dager. I de fleste tilfeller vil flassingen være moderat, men det er individuelle forskjeller. Flassing er en indikasjon på at peelingen har hatt god effekt. Sorte flekker og felter kan oppstå i noen tilfeller. Dette er en normal reaksjon, men huden vil være noe sår og tørr under tilhelingsperioden. Det er ingen fare for arrdannelse, kun et bevis på at effekten er større på disse områdene.
Make up kan brukes som vanlig 12 timer etter behandling.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top