skip to Main Content

Her finner du blant annet kroppspeeling, bioslimming.

Kroppspeeling

Vi skrubber deg med en peeling tilpasset din hudtype på hele kroppen. Huden etterlates myk og smidig. Perfekt før en massasje eller en selv bruningsbehandling.

Bioslimming

Bioslimming er en ny slankebehandling fra Sør – Frankrike.
Klinikkbehandlinger viser at Bioslimming Body Wrap gir dramatiske resultater på forminskning av fettansamlinger og cellulitter på inntil 67% på under 4 uker.
Fokuset er rettet på synligheten av cellulitter, fettansamlinger, øker forbrenningen, gir økt vekt tap, strammer og mykner huden med langvarig resultater, og dette allerede etter første behandling.
En av de sterkeste profesjonelle produktene tilgjengelig; er full av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante- og alge ekstrakter. Koffeinen resulterer i et bredt spekter med flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker for å nevne noen. Det er også nevnt virkning på kollagenstruktur og bindevev.

Bioslimming bruker både varme og kalde thermo alger, noe som gjør at kroppen raskt absorberer de aktive ingrediensene. Thermo alger stimulerer fettforbrenningen noe som sørger for at fettvevet reduseres samtidig som lymfesystemet stimuleres.

98% av kvinnene så en dramatisk forbedring av “appelsinhuden”, samt reduserte områdene med cellulitter på bare 2 uker. 100% av kvinnene målte også en nedgang på 1-4 cm rundt livet.

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Informasjon:*

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top