Skip to content
Vi har flyttet! Du finner oss på: Lagårdsveien 77,4010 Stavanger.

Madonna/Oksygenbehandling

Kundens favoritt!
Vi var den første klinikken som begynte med oksygenbehandlingen i Rogaland!

Oksygenbehandlingen er også er kjent som Madonnas favorittbehandling.
Kirsten Albertsen, ble opplært av Michelle Peck, hupleieren til Madonna i Oslo 27.03.2007 og var den første i Rogaland som begynte med oksygenbehandling.

Oksygenbehandling er en helt ny og unik terapiform, som i løpet av 6 uker reduserer linjer og rynker kraftig i huden. Dette er en behandling for ALLE som vil gi optimalt med fuktighet til huden, forebygge aldring, redusere rynker og linjer med umiddelbar virkning. Allerede etter 30 min. behandling vil du se og føle deg yngre. Huden din kjennes myk, glatt, frisk og full av fuktighet.

Tips!
Skal en ut på noe spesielt eller bare være ekstra fin i huden så anbefaler vi å ta behandlingen samme dag eller dagen før!
Madonna var tidlig ute med å lovprise oksygenbehandlingen, som hun bruker som en fast del av sitt hudpleieprogram den dag i dag.

Utførelse
Behandlingen går ut på at vi sluser ned et hyaluronsyre serum ned i huden ved hjelp av lufttrykk.
Ingen nåler eller ubehag ved denne behandlingen. Oksygen behandling kjennes kjølende ut, og virker derfor også veldig bra på hevelser/ ringer under øynene.
Oksygen behandlingen gir 98% rent oksygen ved bruk av osmotisk trykk, noe som akselererer virkningen av O2 Intraceuticals.
Serumet inneholder: Hyaluronic acid, som finnes naturlig i huden, sammen med kraftige antioksidanter. En bruker Atoxelene som er et komplex, designet for å glatte ut huden. Nøkkelen til de utrolige resultatene er en kombinasjon av oksygen og de aktive virkestoffene.

For optimale resultater, anbefales en kombinert spesialdesignet pleieserie som du benytter hjemme.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top