Skip to content
Vi har flyttet! Du finner oss på: Lagårdsveien 77,4010 Stavanger.

BioSil er et skjønnhetsprodukt der tiden det tar før synlig effekt varierer fra person til person. Man deler inn i tre respondertyper: Super Responder, Normal Responder og Slow Responder. For noen tar det uker, for andre måneder å se resultat. Hvilken type man er er helt individuelt og har ikke med alder å gjøre. Se bildegalleri (forklarende bilder kommer første uken i september).

BioSil er et klinisk dokumentert, patentert og prisvinnende skjønnhetstilskudd for hud, negler og hår – forsket frem og produsert i Belgia.
BioSil øker hudens elastisitet med 89%, reduserer fine linjer og rynker med 30%, gir 13% tykkere og sterkere hår, samt gir glød og økt fuktighetsnivå i huden.
Produktet er nå endelig tilgjengelig i Norge – etter 25 år på det internasjonale markedet. Produktet har på verdensbasis over én million daglige brukere.

Selskapet bak BioSil har brukt 15 millioner euro på forskning og utvikling. Virkestoffet i BioSil er den patenterte forbindelsen kolinstabilisert ortokiselsyre.
Synlig effekt kommer gradvis, og ofte kan det være vanskelig å se forandringen fra dag til dag og uke til uke. Det er derfor viktig at man tar bilde før og underveis i prosessen for å se den hele og full effekten. Full beskrivelse av hvordan og når du tar bilder, finner du vedlagt i pakken på produktet.

Fordi man ved oppstart av bruk av BioSil ikke vet hvilken respondertype man er, og fordi det tar tid før man ser effekt, anbefaler vi å starte prosessen med BioSil PowerStart, en startpakke som inneholder kapsler for 6 måneders forbruk. Dette gir tilstrekkelig tid til å se resultatene etterhvert som de kommer.
De fleste mennesker faller inn i kategorien Normal Responders, hvilket betyr at det tar ca. 3-4 måneder før man begynner å se betydelig effekt.

Dosering kapsler: 1 kapsel hver morgen og kveld
Ingredienser: Kolinstabilisert ortokiselsyre (Ch-OSA), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose).
Inneholder ikke gluten, melk, egg, soya, mais, gjær, fisk, skalldyr, hvete, nøtter eller trenøtter.
BioSil er vegansk.
Koster kr 3099,- for 6 måneder

Back To Top