Skip to content
Vi flytter! Til Lagårdsveien 77,4010 Stavanger. Nyåpning torsdag 2 mai.🎊

Hva gjør SkinPen?🖌

SkinPen® er den første medisinske mikroneedling-pen i verden som er godkjent av de amerikanske legemiddelmyndighetene (FDA). Den er klinisk dokumentert at den klare å behandle arr/acnearr i ansiktet/kropp,strammer uelastiskhud, fjerner de fleste pigmentflekker og reduserer rynker og linjer kraftig både sikkert og effektivt!

Det som SkinPen gjør er å lage små microkanaler i huden, en kontrollert«skade»som da stimulerer til reparasjon, og det blir dannet nytt friskt collagen og ny cellevekst i huden. Disse microkanalene gjør at opptil 80% mer næringsstoffer klarer å trenge dypt ned i huden og gi næring til cellene i dermis, (underhuden) som er grunnlaget for en mye bedre forbedret hudoverflate. Skinpen kan brukes på personer fra 20år og oppover. Behandlinger med SkinPen jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra, og vi anbefaler våre medisinske hudpleieprodukter som da  øker og forsterker effekten av klinikkbehandlingene med SkinPen. Så vi anbefaler alltid derfor å bruke hudpleieprodukter(medisinske)med aktive ingredienser og som inneholder høye nok doser med virkestoffer; f.eks Environ eller Babor. Mange opplever også veldig gode og raskere resultater ved å kombinere SkinPen behandling med TCA Cool Peel fra Environ (kjemisk peeling)som forsterker behandlingen enda mer.

Passer til alle hudtyper – både mørk og lys hud.
De fleste behandlingene tar ca. 30-40 minutter, og resultatet er synlig allerede etter bare 1-3 behandlinger. Antall behandlinger kommer an på hva vi jobber med, arr krever lengst tid.

Ofte stilte spørgsmål:

Hvorfor bruke SkinPen?
SkinPen bruker “kollagen-induksjonsterapi” til behandling av melasma – også kjent som misfarginger i huden – samt arr etter akne og operasjoner.
Du kan trygt stole på at behandlingen er sikker, for den er den første godkjente mikroneedling-pen i verden som har fått CE-merke og ISO-sertifisering.2

Vil det fungere for meg?
I motsetning til andre alternativer er det klinisk dokumentert at SkinPen virker for både menn og kvinner – uansett om de har lys eller svært mørk hud.
Dessuten har SkinPens mekaniske prosess en mindre peelende effekt på huden enn harde kjemiske peelinger. Hvis du får behandlingene med et passende intervall kan behandlingene foretas hele året.

Er behandlingen sikker?
Ja, det er den.
SkinPens patentanmeldte sterile engangsnåler er utviklet med sikkerheten i fokus. SkinPen er dessuten utstyrt med det særlige BioSheath, som fungerer som en barriere som hindrer krysskontaminering mellom behandlingene.
Disse sikkerhetsforanstaltningene er en av grunnene til at SkinPen er den første mikroneedling-pen som er godkjent av FDA.

Hva kan jeg forvente efter behandlingen?
Umiddelbart etter behandlingen kan huden være lett rosa til rød og kan virke lett til moderat solbrent. Dessuten kan man typisk oppleve følgende reaksjoner etter behandlingen: Tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, avskalling, ubehag, ømhet og en brennende følelse. Disse symptomene går imidlertid over med tiden uten ytterligere komplikasjoner.
En kan fint gå på arbeid dagen etter!

Skinpen/microneedling er mest brukt til:
📌Oppstramming/rynker/uelastisk hud
📌Arr/acnearr
📌Porer
📌Pigmentflekker
📌Ujevn hudoverflate
📌Fine linjer rundt øyne/munn
📌Strekkmerker/kropp
📌Hudforbedring

Anbefaler: 2-6 behandlinger med en måneds mellomrom.

Tilbud kun kr: 1995,-(Ord.2500,-)

Kirsten har over 8 års erfaring med microneedling. Kontakt oss i dag.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top