skip to Main Content

Skinpen/microneedling :
Slik fungerer microneedling-teknologien.
SkinPen skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens naturlige sårhelingsprosess, mens den minimerer celleskadene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt.

Hvorfor SkinPen?
SkinPen er den første mikroneedling-pen som er godkjent av FDA.1 med CE-merke og ISO-sertifisering. 2 Velegnet til alle hudtyper – både mørk og lys hud.
De fleste behandlingene tar ca. 30 minutter, og resultatet er synlig allerede etter bare 1-3 behandlinger.

Ofte stilte spørgsmål:

Hvorfor bruke SkinPen?
SkinPen bruker “kollagen-induksjonsterapi” til behandling av melasma – også kjent som misfarginger i huden – samt arr etter akne og operasjoner.
Du kan trygt stole på at behandlingen er sikker, for den er den første godkjente mikroneedling-pen i verden som har fått CE-merke og ISO-sertifisering.2

Vil det fungere for meg?
I motsetning til andre alternativer er det klinisk dokumentert at SkinPen virker for både menn og kvinner – uansett om de har lys eller svært mørk hud.2
Dessuten har SkinPens mekaniske prosess en mindre peelende effekt på huden enn harde kjemiske peelinger. Hvis du får behandlingene med et passende intervall kan behandlingene foretas hele året.

Er behandlingen sikker?
Ja, det er den.
SkinPens patentanmeldte sterile engangsnåler er utviklet med sikkerheten i fokus. SkinPen er dessuten utstyrt med det særlige BioSheath, som fungerer som en barriere som hindrer krysskontaminering mellom behandlingene.
Disse sikkerhetsforanstaltningene er en av grunnene til at SkinPen er den første mikroneedling-pen som er godkjent av FDA.

Hva kan jeg forvente efter behandlingen?
Umiddelbart etter behandlingen kan huden være lett rosa til rød og kan virke lett til moderat solbrent. Dessuten kan man typisk oppleve følgende reaksjoner etter behandlingen: Tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, avskalling, ubehag, ømhet og en brennende følelse. Disse symptomene går imidlertid over med tiden uten ytterligere komplikasjoner.
En kan fint gå på arbeid dagen etter!

Skinpen/microneedling er mest brukt til:
📌Oppstramming/rynker/uelastisk hud
📌Arr/acnearr
📌Porer
📌Pigmentflekker
📌Ujevn hudoverflate
📌Fine linjer rundt øyne/munn
📌Strekkmerker/kropp
📌Hudforbedring

Anbefaler :2-6 behandlinger med 1 måneds mellomrom.

Tilbud kun kr :1995,-(Ord.2500,-)

Kirsten har over 8 års erfaring med microneedling. Kontakt oss i dag.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top