skip to Main Content

Syrebehandlinger passer for alle som sliter med kviser, acne, tørr hud, uren og problem hud. Dette er mye mildere enn kjemisk peeling og kan brukes av alle aldre. Vi bruker syrer fra Elisabeth Arden, Medicalia og Skintech. Dersom du sliter med acne/ kviser anbefaler vi deg å ta en kur på minst 6 ganger på 1 gang i uken med phytic peel.

Easy Phytic Peel er basert på nyere teknologi og vitenskapelig dokumentasjon om AHA syrer. Peelingen er en ”slow release peeling” som betyr at syrene frigjøres over lengre tid (30 – 60 minutter).  Dette betyr en bedret effekt av syrene, og de fleste som tar behandlingen blir mye bedre samt at det er en syre neste alle tåler. HUSK at dersom du vil går kuren må du gå 1 gang i uken for å få optimalt resultat. Dersom kunden ikke gjør dette vil resultatet blir merkbart dårligere, og det er meget viktig å følge anbefalingen fra hudpleier om hvordan du skal ta vare på huden hjemme.

Easy Phytic Peel gir en bedret penetrasjon i det øverste hudlaget som igjen gir en dypere virkningsmekanisme og aktivisering av de medisinske kremene som påføres etter at peelingen er utført. Easy Phytic Peel er en ideell behandling for acne, forebygging av aldring og hyperkeratinisering av huden som feks sterk dehydrering ( tørrhet) osv. Ved trett og sliten hud vil en umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød i huden.

Easy Phytic Peel er en unik AHA peeling, den består av 3 AHA syrer som penetrerer gradvis: først glykolsyren, deretter melkesyren og til slutt mandelicsyren. Det er allment kjent at AHA bedrer den epidermale kvaliteten og produserer mer polymuccosaccharider i dermis og bedrer den elastine kvaliteten. Siden enhver form for peeling vil gi en inflammasjon i huden som produserer frie radikaler er Easy Phytic Peel tilsatt Phytic syre som har enestående egenskaper som en antioksidant og som blokkerer frie radikaler . Phytic syre er et stort molekyl og klarer først å trekke ned i huden etter at AHA syrene har penetrert.

THE POWER-PACKED PEEL 30% – 600,-/ 30minutter
En introduksjons-peeling som hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. Denne raske behandlingen er fullpakket med hudforbedrende effekter!

HIGH DEFINITION PEEL 50% – 750,-/ 30 minutter
Forbered deg på å bli imponert av synlige resultater! Denne avanserte, intensive peelingen som kan utføres en gang i måneden gir anti-aldringseffekter med merkbare resultater uten behov for helingstid. Eksfolierer intensivt, gir volum til huden og gir en strålende glød.

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Informasjon:*

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top