skip to Main Content

Syrebehandlinger passer for alle som sliter med kviser, acne, tørr hud, uren og problem hud. Dette er mye mildere enn kjemisk peeling og kan brukes av alle aldre. Vi bruker syrer fra Elisabeth Arden, Medicalia og Skintech. Dersom du sliter med acne/ kviser anbefaler vi deg å ta en kur på minst 6 ganger på 1 gang i uken med phytic peel.

Easy Phytic Peel er basert på nyere teknologi og vitenskapelig dokumentasjon om AHA syrer. Peelingen er en ”slow release peeling” som betyr at syrene frigjøres over lengre tid (30 – 60 minutter).  Dette betyr en bedret effekt av syrene, og de fleste som tar behandlingen blir mye bedre samt at det er en syre neste alle tåler. HUSK at dersom du vil går kuren må du gå 1 gang i uken for å få optimalt resultat. Dersom kunden ikke gjør dette vil resultatet blir merkbart dårligere, og det er meget viktig å følge anbefalingen fra hudpleier om hvordan du skal ta vare på huden hjemme.

Easy Phytic Peel gir en bedret penetrasjon i det øverste hudlaget som igjen gir en dypere virkningsmekanisme og aktivisering av de medisinske kremene som påføres etter at peelingen er utført. Easy Phytic Peel er en ideell behandling for acne, forebygging av aldring og hyperkeratinisering av huden som feks sterk dehydrering ( tørrhet) osv. Ved trett og sliten hud vil en umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød i huden.

Easy Phytic Peel er en unik AHA peeling, den består av 3 AHA syrer som penetrerer gradvis: først glykolsyren, deretter melkesyren og til slutt mandelicsyren. Det er allment kjent at AHA bedrer den epidermale kvaliteten og produserer mer polymuccosaccharider i dermis og bedrer den elastine kvaliteten. Siden enhver form for peeling vil gi en inflammasjon i huden som produserer frie radikaler er Easy Phytic Peel tilsatt Phytic syre som har enestående egenskaper som en antioksidant og som blokkerer frie radikaler . Phytic syre er et stort molekyl og klarer først å trekke ned i huden etter at AHA syrene har penetrert.

THE POWER-PACKED PEEL 30% – 600,-/ 30minutter
En introduksjons-peeling som hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. Denne raske behandlingen er fullpakket med hudforbedrende effekter!

HIGH DEFINITION PEEL 50% – 750,-/ 30 minutter
Forbered deg på å bli imponert av synlige resultater! Denne avanserte, intensive peelingen som kan utføres en gang i måneden gir anti-aldringseffekter med merkbare resultater uten behov for helingstid. Eksfolierer intensivt, gir volum til huden og gir en strålende glød.

ENVIRON:
ENVIRON’S grunnlegger Dr Des Hernandes er meget anerkjent plastisk kirug i Sør-Afrika.
Hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 3o år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter.
Det fine ved Environ er at alle kan ha de samme daglige hudpleierutinene, og kun tilføre visse tilleggsprodukter når det måtte være nødvendig.
Huden har de samme funksjonene uansett alder og konseptet er å alltid tilføre de essensielle vitaminene og antioksidantene for å ha en optimal, frisk og sunn hud uansett alder.

I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på Vitamin A.
Vi får ikke tilstrekkelige mengder igjennom maten, og mengden synker hver gang vi oppholder oss i dagslys. Environ anbefaler bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og huden får best tilførsel ved direkte påføring.

ENVIRONS TCA penslinger er det vi kaller for kjemisk peel.
Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på.
Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.
Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud.
Friske celler blir værende mens ’syke’ celler destrueres.
En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en akne hud da den er bakteriedrepende og anti inflammatorisk.
I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.
For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sin A-vitamin kremer minimum 2 uker i forkant av behandlingene.

I SALONG TILBYS BEHANDLINGER MED TCA COOL PEEL OG ANDRE SYREPEELINGER.
RASKE RESULTATER UTEN NEDETID!
PRODUKTENE HAR DOKUMENTERT EFFEKT!!

Environ på nett:
Vær oppmerksom på at Environ tillates ikke solgt på nett/nettbutikk da dette er medisin for huden og skal selges etter en godkjent konsultasjon.

BEHANDLINGER:

1) ENVIRON TCA FRESH PEEL:
Pris: 995,- (30 min) – Party peel!
En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper og vis du har lyst se exstra fresh ut!

2) ENVIRON TCA LIGHT/MEDIUM: PEEL:
Pris: 1.900,- (60 min)
For deg som ønsker sunnere hud!
En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.

3) ENVIRON TCA ADVANCED ANTI AGE:
Pris: 2.450,- (60 min)
En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon.
Hjemme produkter anbefales i tillegg.

4) ENVIRON TCA PIGMENT:
Pris: 2.450,– (55 min)
Denne er anbefalt som en kur.
Hvor hjemme regime er essensielt for et optimalt resultat.
Peelingen vil redusere pigmenteringene og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen.

5) ENVIRON DOUBLE SIX COOL PEEL:
Pris: 2.995,- (55min)
En total hudfornyelse med en svært effektiv medisinsk tca peeling. Penslinger 2 dager i rad.
Du kan leve og jobbe som vanlig mellom behandlingene.

6) ENVIRON TCA INKLUDERT SKINPEN MCRODEEDLING:
Pris: 3.500,- (45min)

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top