skip to Main Content

Velstelte bryn rammer inn ansiktet og en personlig look. Brynene formes og tilpasses den enkeltes ansiktsform ved bruk av pinsett eller voks. Vi kan tilby et utvalg av behandlinger til vipper og bryn som vippeløft, vippebøy, farging av vipper og bryn samt vippe-extentions.

Det varierer hvor mange vipper som kan settes på etter hvor mange vipper man i utgangspunktet har. I snitt kan vi anslå om lag 80-90 vipper per øye. De settes opp på egne vipper og ikke på hud.

3D vipper er volumvipper der vi setter flere vipper på en vipp. Dette gjør at de får mye mer fylde og volum, mens i vanlig klassisk vippe-extensions er det kun en og en på hver enkelt.

Klassisk vippe-extensions sliter også mindre på dine egne vipper en 3d fordi de ikke blir så tunge i og med at det bare er en på dine egne. Vi anbefaler etterfyll hver 3-4 uke og at det ikke går lengre enn 5 uker da man som regel har mistet alle innen 5 uker. ­ Vippene kommer i ulike lengder, farger tykkelser og former. Man kan sove, dusje og bade som vanlig.

Vi anbefaler å ta en pause 1-2 ganger i året dersom du tar vippe extensions som en sikkerhets regel fordi en del kunder velger vipper som er litt tunge for sine naturlige vipper, eller slurver med rens av vippene. Da kan det godt være at levetiden på den naturlige vippen forkortes, og at du må ta pause for at de skal vokse ut til ønsket lengde igjen. Dersom du følger anbefalingene fra din vippeteknikker er dette i utgangspunktet ikke en nødvendighet.

Vippeløft
Fungerer på samme måte som vippebøy, men her løfter vi vippen opp fra roten slik at de står mer rett opp uten en bøy på seg. Denne behandlingen passer veldig bra for de som har korte vipper siden det kan være vanskelig å få en bue på de dersom de er korte. Denne behandlingen holder også i ca 1-2 måneder.

Henna bryn
Den nye fargen på markedet. Farge fra henna planten, blonde og vakre brune farger.
Mye lenger holdbarhet en annen farge, setter seg på både hud og hår, og fargen sitter på huden i ca 4-6 uker. pris 695,-

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Informasjon:*

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top