Skip to content
Vi har flyttet! Du finner oss på: Lagårdsveien 77,4010 Stavanger.

Tid for voksing!
Hårfjerning med voks er effektivt, skånsomt og har en langtidseffekt. Det finnes mange vokstyper, men i våre salonger bruker vi varmvoks og stripsvoks. Voksbehandlinger kan gjøres hele året, men her i Norge er det høysesong for voksing vår, sommer og litt utover høsten.

Alt av hår på kroppen kan vokses, utenom håret vi har på hodet. Vi anbefaler kunder som velger å starte med voksbehandlinger at de opprettholder med å vokse regelmessig ca 1 gang hver 4 uke. Avhengig av hvor kraftig hårvekstvekst du har og hvilken vekstfase hårene er i.
Husk! Desto oftere du vokser, desto mindre smertefult er det per gang og desto mindre hår vokser ut over tid.

Her er våre hudterapeuter sine før og etter-behandlingsråd for å få mest mulig ut av din voksbehandling. Lenger ned i innlegget kan du lese om vokstypene vi bruker i våre salonger.

For best mulig resultat FØR din vokstime anbefaler vi:
At du har spart ut hår som har en lengde på ca ½ cm.
At du har brukt peelingkrem på området noen dager i forveien.
At du ikke er solbrent.
At du ikke har åpne sår eller blåmerker.
At du ikke har eksem i aktiv periode.
At du ikke bruker medisiner som gjør huden din ekstra tynn.
For best mulig resultat ETTER din vokstime anbefaler vi:
Ikke bruk bodylotion/ deodorant/ såpe på området du har vokset, de neste 24 timene etter voksbehandling.
Ikke trene, gå i svømmehall, ta solarium, eller andre steder det kan være mye fremmede bakerier de neste 24 timene etter voksbehandling.
Vær forsiktig med solen på behandlet område de neste dagene. Bruk spf!!
Bruk en peeling/ skrubb på området du har vokset ca 1 uke etter behandlingen, fortsett med peeling 1–2 ganger pr uke.
Smør inn huden med en god fuktighetskrem hver dag, bruk gjerne veksthemmende produkt på vokset område. Dette gjør at hårene vokser saktere ut.
Book ny voksbehandlingtime allerede ved betaling. Sett opp en plan med din terapeut. En voksbehandlingsplan med ca 4 uker mellomrom er ideelt for å opprettholde lik hårvekst så voksresultatet blir best mulig over tid. Pluss at du slipper å bli vokset når hårene er for lange, da er det en mulighet for at de knekker og de vil vokse raskt ut igjen.
Varmvoks
Kan brukes på de mest sensitive områder som bikinilinje,ansikt,og armhuler. Her er huden ofte tynnere med lite underhudsfett, som gjør at det er kortere vei til nerver, blodårer og cellene som ligger under huden. Med å vokse disse områdene med varmvoks er det mindre smertefullt og det er mindre sjanse for å påføre huden skade. Varmvoks kalles varmvoks fordi den har litt høyere smeltetemperatur. Voksen påføres direkte på huden og ligger på til den har stivnet, da er den klar til å bli dratt av. I denne behandlingen brukes ikke voksstrips.

Stripsvoks
Stripsvoks har lavere smeltetemperatur og er mer rennende og klissete enn varmvoks. Denne voksen kan brukes på hele kroppen. Den legges på med spatel i tynt lag, og dras av med voksstrips. En behandling med stripsvoks er rask, fjerner alle hår, samtidig som den er skånsom mot huden. Den behandlingen vi gjør mest av. Alle kan vokses med stripsvoks med mindre du har sykdommer, eller en hudtilstand som gjør at huden din er tynn, skjør eller har lett for å få sår eller blåmerker.

Velkommen til voksbehandling hos oss!

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Informasjon:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top